РОЗУМ ЯК СТРАТЕГІЧНИЙ РЕСУРС: ОСВІТА УКРАЇНИ НА ВІСТРІ ІСТОРИЧНИХ ВИКЛИКІВ РЕЦЕНЗІЯ НА КНИГУ В. П.АНДРУЩЕНКА «ПРОСВІТНИЦЬКА ОДІССЕЯ РОЗУМУ. КИЇВ : ЗНАННЯ УКРАЇНИ. – 2025. – 524 С.» - Лобанова, Алла (Культурологічний альманах, 2025)
РОЗУМ ЯК СТРАТЕГІЧНИЙ РЕСУРС: ОСВІТА УКРАЇНИ НА ВІСТРІ ІСТОРИЧНИХ ВИКЛИКІВ РЕЦЕНЗІЯ НА КНИГУ В. П.АНДРУЩЕНКА «ПРОСВІТНИЦЬКА ОДІССЕЯ РОЗУМУ. КИЇВ : ЗНАННЯ УКРАЇНИ. – 2025. – 524 С.»